0 produkter kr: Du har ingen varer i handlevognen
Gå til kasse

Finn din montør der du bor!

For å gjøre det enklere å kjøpe produkter fra oss, er vi nå i ferd med å etablere et landsdekkende nettverk med montører/servicepersonell. Felles for alle disse er at de har vært hos oss i Seljord, og gjennomgått vårt "seljordvarme"-kurs.
Dette er et kurs i lover og regelverk, samt en praktisk gjennomgang og demonstrasjon på montering av våre hovedprodukt. Kurset er beregnet på erfarne dyktige håndtverkere. De som har vært på våre kurs gjøres da tilgjengelige på våre websider.
Vi har pr 2017 tilgjengelige montører i mange fylker i Sør-Norge.
Du kan og kontakte disse montørene for en ev befaring, bistand med ditt prosjekt, eller kanskje du som hyttekunde kunne tenke deg å leie hjelp til transport, løfting med traktor etc.

For ordens skyld vil vi opplyse om at dette er en service som vi tilbyr våre kunder. Vi vil derfor poengtere at avtalene som lages blir mellom kunde og aktuell montør. Selv om montør har vært på kurs hos oss, så er det begrenset hva vi kan gå "god for" av den enkelte montør, og det er begrenset hvilket ansvar vi kan ta. Vi ber derfor kundene selv om å ev be om referanser, eller vurdere skikketheten til den enkelte montør, basert på oppdragets omfang. Kontakt oss gjerne for en forhåndsvurdering. Erfaring og kunnskap vil være forskjellig. Vi setter derimot store krav til skikkethet og pålitelighet for våre samarbeidende montører, og vil konstant revidere montørlisten, basert på ev tilbakemeldinger av eks.vis negativ art. 

Ønsker du å gjøre noe eller hele jobben selv? Sjekk ut vår side for montering. Her finner du linker til guider og et stadig økende antall med instruksjonvideoer for installering og montering av ditt nye ildsted.

Er du håndverker?

Er du håndverker, snekker, murer eller tømrer? Ønsker du deg flere oppdrag, flere ben å stå på?

Da har du muligheten til å utvide ditt kundegrunnlag og skaffe deg flere inntekter. Meld deg på kurs hos oss og bli sertifisert montør for Seljord Varmeservice!

Vi planlegger 2-3 nye kurs utover våren! Følg med på disse sidene for datoer. Meld din interesse her!


Meld din interesse her!