0 produkter kr: Du har ingen varer i handlevognen
Gå til kasse

Finn din montør der du bor!

For og gjøre det enklere og kjøpe produkter fra oss, er vi nå i ferd med og etablere en landsdekkende nettverk med kvalifiserte montører. Vi har laget en egen " seljordvarme-skole", der vi utdanner montører, som igjen gjøres tilgjengelige på våre websider. Du kan derfor stole på at den montøren/firmaet du kontakter er godt kvalifisert. Vi har nå hatt 2 kurs, og har allerede tilgjengelige montører i mange områder fra Østfold til Rogaland. Du kan og kontakte disse montørene for en ev befaring, bistand med ditt prosjekt, eller kanskje du som hyttekunde kunne tenkte deg og leid hjelp til transport, løfting med traktor etc. Vi kan vel med et par forbehold si at ingen oppdrag er for store, og ingen for små.


Ønsker du å gjøre noe eller hele jobben selv? Sjekk ut vår side for montering. Her finner du linker til guider og et stadig økende antall med instruksjonvideoer for installering og montering av ditt nye ildsted.


Er du håndverker?

Er du håndverker, snekker, murer eller tømrer? Ønsker du deg flere oppdrag, flere ben å stå på?

Da har du muligheten til å utvide ditt kundegrunnlag og skaffe deg flere inntekter. Meld deg på kurs hos oss og bli sertifisert montør for Seljord Varmeservice!

Vi arrangerer nye kurs 27.09 og 11.10! Meld din interesse her!


Meld din interesse her!