0 produkter kr: Du har ingen varer i handlevognen
Gå til kasse

Standard montering luft/luft varmepumper med F-gass sertifiserte montører

Seljord Varmeservice tilbyr kvalitetsvarmepumper fra IVT, Bosch og Panasonic. Våre montører er både NOVAP og F-gass sertifiserte.

Standard montering inneholder følgende: 

•5m rør/kabelstrekk mellom inne- og utedel 
•Veggbrakett for utedel 
•Vibrasjonsdempere
•Hulltaking i vegg (tre, leca) 
•Kanal til rør/kabel 

Utedel bør plasseres på mur, leca eller lignende for å unngå støy/resonans i trevegg. Utedelen må også monteres minst 50cm over bakkenivå. Om dette ikke lar seg gjøre, tilbyr vi spesialfester for lav grunnmur.

Innedelen vil gi best effekt om den kan plasseres slik at den blåser varmen i lengderetningen av rommet. Vi har best erfaring med å plassere innedelen ned mot gulvet (minst 35cm fra gulv til underside). Dette vil ikke alltid være praktisk mulig, men vi vil være behjelpelige med å finne best mulig plassering.

For montering av varmepumper er vi sertifisert av NOVAP og våre montører har F-gass sertifikat. Vi er opptatt av at våre monteringer blir gjort skikkelig slik at du får ei varmepumpe du vil ha glede av i mange år. Vi bruker Nitrogen(N2) til å rense og trykkteste anlegget, og vakuumerer rør før vi igangkjører varmepumpa.

Ev. elektrisk installasjon må utføres av autorisert elektriker.

For luft/vann eller vann/vann anlegg samarbeider vi med Ener-Produkt i Bø, som har over 30 års erfaring med slike anlegg. http://www.ener.no Tlf.: 350 61 100
Ener