Nyhet

Forno Vero Med 130 PRO

611806


69 290,-
Send forespørsel
Håndmurte bakerovner til det professionelle markedet.

 

Forno Vero MED PRO serien er håndmurte bakerovner av proffesjonell kvalitet. De er produsert i Portugal av dyktige og serdeles erfarne håndverkere som kun benytter de beste materialer. 

Dette er en serie med ovner som kan konkurrere med de beste ovnene fra italia

Med Pro serien er utviklet for å ta opp konkurransen med de beste Italienske ovnene på marked. Man behøver kun kaste et blikk inn i ovnen for og se, at dette er ovner som har en formgivning og et materialevalg som ellers kun ses i de ypperste av italienske ovner.

Ovnens hvelving   

Den indre kuppelen har en nesten flat hvelving. Dette sikrer en ensartet og massiv strålevarme over hele gulvarealet. Professjonel pizzabaking har hatt en høy prioritet i formgivningen. Uansett måler hvelvingen hele 36cm ned til gulvet i ovnen. Dette betyr at det fortsatt er rimelig god plass til stekefat, brød og annet man ønsker tilberedt.

Ildfaste stein – i kompromisløs kvalitet

Det meste av den termiske massen, kuppel, ovnsåpning og røykutgangen er murt i ildfaste stein. Ildfaste steiner leveres i mange kvaliteter med leire som hovedbestanddel. I MED PRO serien er det utelukkende brukt sten av gruppen ”alu-bricks”, det vil si sten av leire der det er tilsatt betydelige mengder aluminiumoxid. Tilsetningen har som formål å styrke steinens holdbarhet ved langvarige ekstreme varmepåvirkninger. Som en sidegevinst økes stenens evne til å lede varme. Det er 21% aluminiumoxid i leiren som MED PRO steinen fremstilles av.

Den avgjørende forskjellen fra andre ildfaste steiner er måten den lages på. MED PRO stein er tørpresset med 30 tons trykk kombineret med et vakuumsystem som trekker luften ut av leiren. Resultatet er en høy egenvekt som resulterer i en god varmelagring. Og, mindst like viktig, en stein som ved 1000 grader C ikke ekspanderer mere enn 0,6%. Dette er nær sagt ingenting i sammenlignet med andre ildfaste steiner med et resultat av ekstrem holdbarhed.

Tekniske data og mål kommer.

 

 

Mer produktinformasjon

Beregn frakt ved å skrive inn postnummer nedenfor

Montørsøk

Finn en montør i ditt distrikt

montør
Forno Vero

Produktinformasjon

Detaljer

Mål HxBxL: Ø130 cm innvendig cm
Røykavgang diameter: 200 mm
Steinovn m/pipeuttak: Ja
Røykuttak topp: Ja
Vekt 1180 kg

Dokumentasjon

Produktomtaler

Ingen har vurdert dette produktet ennå

Informasjon