Terazza 80 med understell

601155


28 390,-
Send forespørsel
En super pizzaovn - Klar på 1-2-3

 

Terazza er en serie moderne, italienske pizzaovner av høy kvalitet. Terazza er produsert i solid rustfritt stål, er godt isolert og har bunn av 3 cm chamottestein. Det tar 15-20 minutter å oppnå ønsket steketemperatur. Det unike brennkammeret gir jevn varme i hele ovnen og chamottesteinen i bunn gir deg den gode steinovnsbakte overflaten på pizzaen.

Terazza finnes i tre forskjellige størrelser; 80, 60 og 40. Den er lett å plassere og tar bare noen minutter å montere. Du er i gang med å steke ekte italiensk pizza på rekordtid. Det er også mulig å kjøpe understell med hjul og håndtak til alle ovnene. Da kan du til enhver tid lett flytte ovnen akkurat dit det passer for deg. Terazza pizzaovner er enkle i bruk og krever svært lite vedlikehold.

 

Terazza 80 er vår største pizzaovn og er for deg som vil ha god kapasitet. Denne ovnen har kapasitet nok for deg som ønsker å utnytte ovnen kommersielt eller vil lage mat til en større gruppe. Til tross for størrelsen og vekten er denne ovnen lett å flytte rundt på understellet med hjul. Lett valg for de som ønsker en kompakt og portabel pizzaovn for utendørs hygge. Den varmes opp i løpet av 20 - 30  minutter,  stekeresultatet for pizza er veldig bra, steker jevnt og raskt. Dette er en ypperlig pizzaovn. Terazza 80 kan også brukes til å steke annen mat i og til grilling. 

Ovnen leveres med vedholder i brennkammeret, ildrake, ovnsdør og rustfri, blank pipe med pipehette. Stekeflaten er lagd av varmelagrende chamottestein som er godkjent for matkontakt. Den indre strukturen er bygd opp av rustfritt stål og ytterkappen er i galvanisert stål lakkert i varmebestandig lakk. Et tykt lag med steinull i hvelvingen sikrer lite varmetap og en lav, ytre overflatetemperatur.

 

Fordeler:

  • Lett å sette opp, det tar bare minutter fra du får den levert til er klar til å steke
  • Utstyrt med hjul så den er lett å flytte rundt
  • Denne ovnen bruker mye mindre ved enn en tradisjonell vedfyrt bakerovn, så den er bedre både for miljøet og lommeboka
  • Varmes opp i løpet av 20 -30 minutter og steker raskt og jevnt hver gang
  • Stek direkte på steinbunn for gammeldags bakeresultat i en moderne lettanvendelig ovn.

 

 Egenskaper:

  • Maksimal isolasjon: 12 centimeter med steinull rundt brennkammeret gir maksimal varmeisolasjon for effektiv steking
  • Solid konstruksjon: Solid sveisekonstruksjon i 3 millimeter syrefast stål, gir årelang bruk uten rustdannelser
  • Smart design: Det unike brennkammeret, hvelvet fra side til side, gir jevn steketemperatur uten varme punkter. Maksimal varmelagring og jevn steketemperatur oppnås ved lukket dør samtidig som man har kontroll på røykutslippet gjennom den innebygde pipen
  • Håndlaget: Ovnene er laget utelukkende i Italia av dyktige fagfolk ved hjelp av de beste materialer
  • Innvendig mål 80x60 cm 

 

 

 

 

 

 

Mer produktinformasjon

Beregn frakt ved å skrive inn postnummer nedenfor

Montørsøk

Finn en montør i ditt distrikt

montør
Forno Vero

Produktinformasjon

Detaljer

Mål HxBxL: 194 x 98 x 83 cm cm
Maks vedlengde: 40 cm
Vekt 135 kg

Produktomtaler

Ingen har vurdert dette produktet ennå

Informasjon