Børni vikingrill

609382


99,-
Send forespørsel
Øko-vennlig engangsgrill

Vi kan vel alle være enige om at engangsgriller ikke hører til de mest miljøvennlige produktene du kan ta med deg på tur.

Her kommer det miljøvennlige alternativet! Ikke noe aluminiumsskål, ikke noe søppel! Vikingrillen Børni består av en frest/uthulet or-kubbe som er fylt med trekull.

Grillen har sin egen opptenningsbrikkett i midten. Fyr opp og sett stekepanna/kjelen rett på kubben.

Du kan selvsagt legge en grillrist oppå eller grille fra pinner. Når du er ferdig med å grille og kubben er oppbrent er det kun ren aske igjen, som naturen selv fint kan ta seg av.

  • Produsert av or og trekull
  • 100% nedbrytbar
  • Tennvæske er ikke nødvendig
  • Oppvarmingstid: 15-20 minutter
  • Brenntid: 1,5-2 time
  • Merkbart varmere en tradisjonelle engangsgriller
  • Enkel i bruk

 

Mer produktinformasjon

Beregn frakt ved å skrive inn postnummer nedenfor

Montørsøk

Finn en montør i ditt distrikt

montør
Seljord Varmeservice

Produktinformasjon

Detaljer

Mål HxBxL: 7x20x20 cm
Vekt 0,5 kg

Dokumentasjon

Produktomtaler

Ingen har vurdert dette produktet ennå

Informasjon

Seljordvarme er en selvstendig fagbutikk som selv velger produkter og leverandører basert på mange års erfaring og fagkunnskap . Direkte varekjøp fra ledende fabrikker/leverandører uten fordyrende mellomledd gjør derfor produktene konkurransedyktige og attraktive. Vårt symbol og logo er hentet fra norrøn mytologi og soga om Sigurd Fåvnesbane. Fåvne er en voldsom drage eller slange fra norrøn mytologi. Fåvne voktet over en stor skatt, og ble til slutt drept av helten Sigurd Fåvnesbane som stakk den med sverdet gram. Symbol fra dette eposet er mye brukt i Øvre Telemark og Setesdal, og bruk av jern og ild går igjen. Vår logo og symbol uttrykker og forener våre produkter og tilhørighet i en tidløs reise mellom det norrøne og det moderne