Nyhet

Forno Vero, bakerovn, selvbygger KIT 70

610386


7 990,-
Send forespørsel
Forno Vero KIT er et enkelt gjør-det-selv-pizzaovn som kan bygges av alle.

Det rektangulære Forno Vero KIT er en meget enkel gjør-det-sevl-pizzaovn, som består av en rekke støpte elementer. Selv om hele KIT 70 byggesettet veier 360 kg kan hvert enkelt element håndteres av èn person. Når man har bygget et passende fundament tar det ikke mer enn en ettermiddag å bygge sin egen pizzaovn. Se byggeveiledning. Har man mulighed for å koble ovnen til skorstein kan den også monteres innedørs. Den mørkerøde stenbuen som omgir bakeovnens døråpning og røykuttaket på 140mm i diameter er en del av byggesettet. En dør i sort stål med innebygget thermometer følger naturligvis også med.

 

Made in Italy – 100%

Alle elementer er støpt i ildfaste materialer i usedvanlig kraftige godstykkelser og med et høyt innhold av aluminiumoxid. Dette gir styrke og gode varmeledende egenskaper. Parabolformet hvelving sikrer en jevn fordeling av strålevarmen over hele gulvet. 7 cm tykke gulvfliser kan akkumulere nok varme til å klare høye belastninger, som for eksempel steking av mange pizzaer like etterhverandre på samme gulvareal. Gulvflisene har en åpen og litt porøs struktur som sikrer at fuktigheten som finnes i pizzabunnen og damp fra brøddeig taes opp og transporteres bort. Sagt med andre ord, knasende sprød pizza.

 

Kan mye mer enn å steke pizza

Den samlede masse i disse byggesettene er forbløffende høy. Det betyr at det tar litt lengre tid  å varme opp disse ovnene enn andre moderne bakerovner. Men det igjen betyr at de holder lengre på akkumulert varme. Det gir glimrende muligheter for problemfri brødbaking og langtidssteking på ovnens ettervarme. Ovnens hvelving har en høyde på 35cm. Dette gir god plass til ildfaste gryter og fat eller kanskje en tangine til langtidskoking. Oppvarmningstiden til stabil pizzatemperatur på 300 / 350 C  ligger omkring 90-100 minutter. Og varmelagringen, evnen til å holde på varmen, ligger på et langt høyere nivå enn hva betydelig dyrere gjør-det-selv-byggesett kan klare.

 

Markedets beste pris på gjør-det-selv-pizzaovn?

Sist men ikke minst skal pris/ kvalitetsforholdet på disse rektangulære byggesettene fremheves. Her gjør du et virkelig godt kjøp! En solid all-round ovn med masse nok til uproblematisk brødbaking og langtidssteking på ettervarmen. En ovn som er lett og bygge og tar liten plass.

Kan installeres både ute- og innendørs.

Mer produktinformasjon

Beregn frakt ved å skrive inn postnummer nedenfor

Montørsøk

Finn en montør i ditt distrikt

montør
Seljord Varmeservice

Produktinformasjon

Detaljer

Steinovn m/pipeuttak: Ja
Selvbyggersett: Ja
Mål HxBxL: 51x88x104 cm
Røykavgang diameter: 120 mm
Røykuttak topp: Ja

Produktomtaler

Ingen har vurdert dette produktet ennå

Informasjon