Montørkurs

611575


3 000,-
Send forespørsel
Er du håndverker, snekker, murer eller tømrer? Ønsker du deg flere oppdrag, flere ben å stå på?

 

Kurset sertifiserer deg som kvalifisert montør/fagansvarlig i ikke-søknadspliktige arbeider. Sertifikatet er utstedt av Norsk brannvernforening.
Kurset er utviklet av opplæringsgruppa i Norsk Varme og er rettet mot montører og fagansvarlige i butikk . Kurset gir deltakerne en innføring i hvordan de på en trygg og sikker måte kan utføre arbeid på ildsted og skorstein som ikke krever søknad.
Etter gjennomført kurs skal deltakerne kunne utføre riktig og lovlig montering av ikke-søknadspliktig arbeid. Kurset vektlegger en god balanse mellom teori og praksis og gjennomføres over 2 dager. Dag 1 starter til lunch, og er forbeholdt teoretisk undervisning, mens dag 2 er forbeholdt praktisk montering og gruppeoppgaver. Kurset avsluttes med eksamen.

Om eksamen:
Eksamen består av både avkrysningsoppgaver og åpne spørsmål. Eksamen må være bestått for at sertifisering skal gjennomføres. Deltakelse på kurs samt bestått eksamen fører til sertifisering. Sertifikatet er utstedt av Norsk brannvernforening.

Krav til forhåndskunnskaper:
Dersom du er montør må du ha gjennomført eller deltatt på 20 monteringer av ildsted. Norsk brannvernforening krever referanser. Dersom du er fagansvarlig i butikk må du ha gjennomgått opplæring Nivå 1 – Fagkurs for medarbeider i butikk.

Praktisk:
Ved oppmelding vil du motta en lenke til et skjema for utfylling vedrørende forhåndskunnskaper. Etter godkjenning av denne vil du få plass på kurset. Prisen er kr. 5000,-. Dette dekker lunsj begge dager, kursmateriell og eksamensavgift. Deltageren må selv besørge transport til kursstedet og overnatting.

Inkludert i pris
Kursmateriell
Deltakere som gjennomfører kurset vil også få tilbud om og bli samarbeidende montør for Seljord Varmeservice i sitt område,og dermed utvide sitt kundegrunnlag.

Verktøy:

Vi vil også tilby kursdeltakere gode tilbud på nødvendig verktøy og utstyr.

 

Montørkurs, høst 2019

Mer produktinformasjon

Beregn frakt ved å skrive inn postnummer nedenfor

Montørsøk

Finn en montør i ditt distrikt

montør
Seljord Varmeservice

Produktinformasjon

Detaljer

Produktomtaler

1 omtaler

Informasjon