Pelletsgrill DPG Savannah

605582


9 990,-

Spar 4 995,-

4 995,-
Send forespørsel
Pelletsgrill Savannah 220 v

 

Kampanjen gjelder til 8/8-19 eller så langt lageret rekker.

Savanna Grill er den mindste af DPG-modellene. Det er for deg, som er på utkikk etter den perfekte familiegrill – og som samtidig gjerne vil kunne invitere til grillaften med gjester.

Produktbeskrivelse

 • Grillareal: stor rist 50 x 56 cm, liten rist 24 x 56 cm.
 • Auto-start og temperaturstyring – grillen er klar på 5-8 minutter
 • Automatisk indtak av pellets
 • Steker ved indirekte varme
 • 2-delt grillrist – for lett rengjøring i køkkenvasken.
 • Dryppbakke – samler fett og holder grillens innerside ren og tørr.

Tilbehør

Der er enkelte deler av  grillen, som ikke holder i all evighet. Trenger risten, varmeskjoldet eller brennskålen  utskiftning etter flere års bruk, så har vi det tilbehør som du har bruk for. Alle deler er lette å skifte.

 • Grillrist:
 • Savanna: stor rist 50 x 56 cm, lille rist 24 x 56 cm.
 • Houston: stor rist 50 x 86 cm, lille rist 24 x 86 cm.
 • Brenndskål
 • Varmeskjold
 • Tenner

Den nye pellets grill, som er uhyre populær i både USA og England  får du nå kjøpt hos  seljordvarme.no . Dermed er det banet veg for nordmenn endelig kan lage original og velsmakende barbecue på grillen.
”Pellets grillen pbner for helt nye grillopplevelser,” lyder det fra Johnny Larsen, der blandt annet er indehaver av grillportalen grillguru.dk og står bak firmaet Dansk Barbecuerådgivning.
”Pellets grillen er like lett som gasgrillen, men smaken er udiskutabelt bedre,” siger Johnny Larsen, som har et inngående kjennskap til de amerikanske pellets grill og har stått bak en test av de vår pellets grill.

Den danske grillguru er begeistret over, at normenn nå får pelletsgrill. Utover at den rent smaksmessig overlegen gasgrillen, har den samme enkle betjening. Samtidig er pellets grillen noe helt annet enn kullgrillen.
”Vi danskere elsker barbecue, og mange forsøger at lave det på kulgrillen, men det lykkes ikke. Simpelthen fordi temperaturen bliver alt for høj. Klassisk barbecue kræver ”low and slow”,” fremhæver Johnny Larsen.
Med træpille grillen bliver det nu muligt at lave barbecue, for eksempel i form af pulled pork, som gerne skal stege i 16-18 timer ved omkring 90 grader.
”Pelletsgrillen gjør det mulig å lage de amerikanske retter, som ellers har været for teknisk vanskelige å lage på kullgrillen,” siger grillguruen og fremhever den bløte, skånsomme varme som en av pelletsgrillens helt store styrker:
”På pellets grillen får du meget saftig kjøtt, og samtidig får du den røykede grillsmak fra treet,” sier han.

 Introduksjonspris t.o.m 1/7 9490,-

 

Mer produktinformasjon

Beregn frakt ved å skrive inn postnummer nedenfor

Montørsøk

Finn en montør i ditt distrikt

montør
DPG

Produktinformasjon

Detaljer

Mål HxBxL: 110x51x123 cm
Grill: Ja
Vekt 50,0 kg

Produktomtaler

Ingen har vurdert dette produktet ennå

Informasjon

SMAKEN AV VERDENSKLASSE

DPG Grill er for deg som drømmer om grillsmak av en annen verden. Du fyrer opp med glødende tre, og får en verden med nye smaksopplevelser