Midlertidig ikke på lager

EDENPURE Infravarmer

101069


5 990,-
Send forespørsel
EdenPURE's bestselger er GEN3 modell 1000. Denne klassiske mobile varmeren byr på varme ved behov til millioner av mennesker igjennom hele Nord America og nå også i Norge!

 

 

EdenPURE® er et Amerikansk firma som har eksistert i snart 50 år. De produserer og utvikler varmeovner, vannmyknere, luftrenseanlegg og vifteløsninger for det private markedet.

 

EdenPURE® GEN3-E - Den "ORIGINALE" Infrarøde varmeovnen!

Fordelene med EdenPURE sine ovner er mange sammenliknet med konkurentene. Ettersom fukten i luften er tilnermet lik når den kommer ut av ovnen fører dette til at varmen sprer seg godt, samtidig som den stiger mye saktere enn konkurentene. Dette fører igjen til at man i større grad varmer rommet fra gulvet og opp, i stedet for omvendt.EdenPURE® er også kjent som "The Healthy Home Line". EdenPURE®'s ingeniører gjør sitt ytterste for at produktene skal være trygge for både barn og kjeledyr.

Alle ovner fra EdenPURE® varmer opp luften med en kombinasjon av infrarøde lyspærer og kobbersylindere av antimicrobisk kobber.

Nylig har de funnet ut at kobberet EdenPURE benytter ikke bare er en god varmeleder, men at det også har gode egenskaper for å drepe bakterier!

Mange sykehus og laboratorier bytter ut sine kontaktflater med anti-microbisk kobber. EdenPURE® benytter seg eksklusivt av anti-microbisk kobber i sine varmekammere!

Når luften blir sirkulert igjennom en EdenPURE® ovn blir opp til 96% av bakteriene og mange av micro-organismene drept, takket være deres anti-microbiske kobber.

Dette fører igjen til at man ikke bare sparer penger men man får også "Healthy Heat" eller "Sunn Varme" på norsk!

Bruksområder:

Hus, Leilighet eller på Hytta?

Ettersom våre ovner ikke krever montering, er lette og mobile egner de seg godt både i hus, leiligheter og på hytta. Og skulle du flytte så kan du ta den med deg dit du skal. Enkelt og greit!

 

Campingvogn og framtelt

EdenPURE egner seg svært godt i f.eks fortelt og campingvogner. Da har man en pålitlig varmekilde som er strømsnål, varmer godt og som ikke forbrenner vitalt oksygen som f.eks gassovner gjør.

 

Vinterhage eller Terrasse

Ettersom fuktigheten i luften ikke påvirkes av ovnene våre egner de seg svært godt sammen med planter i f.eks en vinterhage eller hjemme i stua di? Da har både huden din og plantene dine det godt og varmt uten uttørkende luft.

Mer produktinformasjon

Beregn frakt ved å skrive inn postnummer nedenfor

Montørsøk

Finn en montør i ditt distrikt

montør

Produktinformasjon

Detaljer

Stråle: Ja
Mål HxBxL: 45 x 35 x 50 cm
Vekt 13,0 kg

Produktomtaler

Ingen har vurdert dette produktet ennå

Informasjon