Loddebørste 25x25cm hobby 2 øyer myk bust

602455


449,-
Send forespørsel
Firkantet loddebørste, 25x25 cm, fem runder.

Loddebørste for feiing av firkantet pipeløp. Børsten har myke og føyelige bust. Børsten brukes sammen med lodd og tau for feiing fra toppen av pipa.

NB: For mest effektiv feiing av pipe så er det viktigeste at børsten passer best mulig på tverrsnittet i pipeløpet. Børsten må ikke være så stor at bustene bretter seg for mye under feiing. Da blir børste ineffektiv og er tung og jobbe med.

Mer produktinformasjon

Beregn frakt ved å skrive inn postnummer nedenfor

Montørsøk

Finn en montør i ditt distrikt

montør
Seljord Varmeservice

Produktinformasjon

Detaljer

Mål HxBxL: 25x25x25 cm
Vekt 1 kg

Dokumentasjon

Produktomtaler

Ingen har vurdert dette produktet ennå

Informasjon

Seljordvarme er en selvstendig fagbutikk som selv velger produkter og leverandører basert på mange års erfaring og fagkunnskap . Direkte varekjøp fra ledende fabrikker/leverandører uten fordyrende mellomledd gjør derfor produktene konkurransedyktige og attraktive. Vårt symbol og logo er hentet fra norrøn mytologi og soga om Sigurd Fåvnesbane. Fåvne er en voldsom drage eller slange fra norrøn mytologi. Fåvne voktet over en stor skatt, og ble til slutt drept av helten Sigurd Fåvnesbane som stakk den med sverdet gram. Symbol fra dette eposet er mye brukt i Øvre Telemark og Setesdal, og bruk av jern og ild går igjen. Vår logo og symbol uttrykker og forener våre produkter og tilhørighet i en tidløs reise mellom det norrøne og det moderne