Loddbørste plast Ø160mm

602456


449,-
Send forespørsel
Loddbørste med plastbust

Loddebørste med to øyer med plastbust for feiing av rustfrie stålrør og andre innekjerner som ikke tåler stålbust. Rustfrie stålpiper må IKKE feies med annet enn børster med plastbust. Brukes sammen med tau og lodd.

NB: For mest effektiv feiing av pipe så er det viktigeste at børsten passer best mulig på diameteren i pipeløpet. Børsten må ikke være så stor at bustene bretter seg for mye under feiing. Da blir børsten ineffektiv og er tung og jobbe med.

Mer produktinformasjon

Beregn frakt ved å skrive inn postnummer nedenfor

Montørsøk

Finn en montør i ditt distrikt

montør
Seljord Varmeservice

Produktinformasjon

Detaljer

Mål HxBxL: 20x20x20 cm
Vekt 1 kg

Dokumentasjon

Produktomtaler

Ingen har vurdert dette produktet ennå

Informasjon

Seljordvarme er en selvstendig fagbutikk som selv velger produkter og leverandører basert på mange års erfaring og fagkunnskap . Direkte varekjøp fra ledende fabrikker/leverandører uten fordyrende mellomledd gjør derfor produktene konkurransedyktige og attraktive. Vårt symbol og logo er hentet fra norrøn mytologi og soga om Sigurd Fåvnesbane. Fåvne er en voldsom drage eller slange fra norrøn mytologi. Fåvne voktet over en stor skatt, og ble til slutt drept av helten Sigurd Fåvnesbane som stakk den med sverdet gram. Symbol fra dette eposet er mye brukt i Øvre Telemark og Setesdal, og bruk av jern og ild går igjen. Vår logo og symbol uttrykker og forener våre produkter og tilhørighet i en tidløs reise mellom det norrøne og det moderne