Firestar DN 800 Design (Ø80)

606611


34 490,-
Send forespørsel
Flyttbar utepeis med grillmuligheter! Utv. brennkammer Ø 80 cm

 

En komplett utepeis med grillmuligheter. Produsert i rustfritt stål med et tidløst og klassisk design. Peisen leveres komplett i en sikker transportkasse. Det eneste som må gjøres er å gjøre å feste røykrøret. Peisen er av høy tysk kvalitet. Den har svært gode forbrenningsegenskaper og lang levetid uten vedlikeholdskostnader. Dobbel kappe med avtakbar ytre røykhette hindrer misfarging og begrenser utvendig temperatur. Pipehatt med gnistfanger.

Alle modellene flyttes lett ved hjelp av håndtak i rustfritt stål, og understell på hjul. Firestar utepeiser produseres i fem forskjellige utførelser: DN 800, DN 700, DN 650, DN 550 og Cube. De leveres i fem forskjellige farger; svart, mørk grå, lys grå, brun metallic og messingfarget. Leveres også som helblank (Exclusive). DN 650, DN 700 og DN 800 kan også leveres i Brown Sugar, med kobberdetaljer. 

 

FIRESTAR DN 800 DESIGN – Den største modellen. Røykhette i blankt børstet stål og underdel i sort, mørk grå, lys grå, brun metallic eller messingfarge.

  • Leveres med røykhette i blankt børstet stål, og underdel i valgt farge, 100% rustfritt stål. Dvs at den tåler å stå ute i all salgs vær.
  • Inkludert to-delt gnistfangerdør med låsing.
  • Dobbel bakvegg med isolering.
  • Bunn i ildfaste betongplater


Tilbehør

I vår webshop finner du en rekke praktiske tilbehør, blant annet trekk, grillrist, fettbakke og annet tilbehør til matlaging osv. Se lenger ned på siden.
Firestar utepeisene kan monteres til pipe samtidig som du beholder muligheten til å flytte den når det er ønskelig

 

 

Mer produktinformasjon

Beregn frakt ved å skrive inn postnummer nedenfor

Montørsøk

Finn en montør i ditt distrikt

montør
Firestar

Produktinformasjon

Detaljer

Effekt: 8 kW
Mål HxBxL: 270x90x90 cm
Peis med pipe: Ja
Peis i stål: Ja
Vekt 85 kg

Produktomtaler

Ingen har vurdert dette produktet ennå

Informasjon

Firestar er et varemerke fra tyske Beckmann. Firestar lager alle sine produkter i Hannover og Lobnitz, og har over 30 års erfaring med produksjon av utepeiser og tilbehør i rustfritt stål.