Om oss

Vi er opptatt av fagkunnskap og av et spennende og innovativt utvalg innen peiser, ovner, piper og tilbehør. Som fagbutikk og agenturhandel uten kjedetilknytning kan vi selv velge produkter og leverandører og gi deg et utvalg som tilfredsstiller de strengeste kravene til kvalitet, design og funksjon.

Vi ble etablert i 2007, og er i dag 7-8 ansatte. I løpet av disse årene har vi etablert oss som et stort varmesenter, med kunder fra hele Øst- og Vestlandet. Vi tror årsaken til at vi har lykkes er et stort engasjement for kvalitet og et stort utvalg til markedets beste priser.

De fleste av våre produkter kjøper vi direkte fra europeiske produsenter, og store innkjøp, samt vår fraktavtale med Bring, sikrer en fornuftig logistikk. Vi kan derfor tilby deg både et stort utvalg og gode priser fra anerkjente leverandører av bakeovner, peiser, ovner, piper og andre relaterte produkter.

For oss, og firmaets utvikling, har Dyrskuen i Seljord vært viktig. Vi er til stede på alle arrangement og møter mange av våre kunder der. Etter at vi startet med bakeovner og matovner har vi laget et utvida samarbeid med Dyrskuen Arrangement, og er offisielle samarbeidspartnere.

 

Presseskriv

Her kan du lese forskjellige artikler andre har skrevet om oss:

http://boligmesse.no/nb/varm-host-i-vente/

http://vtb.no/s/aktuelt/a/ynskjer_a_ha_montrar_over_heile_landet/dcd79a9

http://www.varden.no/nyheter/arvid-og-jeg-gikk-langs-benkeradene-den-kvelden-med-skriveblokker-og-tok-opp-bestillinger-1.1365335

https://boligmesse.no/nb/stor-interesse-for-pizzaovn-og-utepeis/