Om oss

Vi ble etablert som en lokal varmebutikk  i 2007, og er pr 2019 9 ansatte. Vi er en selvstendig fagbutikk med Showrom/utstillingsrom , nettbutikk og  landsdekkende nettverk med montører. Vi velger selv produkter og leverandører basert på mange års erfaring og fagkunnskap . Direkte varekjøp fra ledende fabrikker/leverandører uten fordyrende mellomledd gjør derfor produktene konkurransedyktige og attraktive.

Messer

For oss, og firmaets utvikling, har Dyrskuen i Seljord (dyrskun.no )  en viktig arena for utvidelse av vårt kundegrunnlag. I tillegg til dyrskun deltar vi også på ledende bolig og hyttemesser fra Kristiansand til Lillestrøm. 

Vår logoer

Våre logoer er hentet fra norrøn mytologi og soga om Sigurd Fåvnesbane.

Fåvne er en voldsom drage eller slange fra norrøn mytologi. Fåvne voktet over en stor skatt, og ble til slutt drept av helten Sigurd Fåvnesbane som stakk den med sverdet Gram. Symbol fra dette eposet er mye brukt i Øvre Telemark og Setesdal, og bruk av jern og ild går igjen. Vår logo og symbol uttrykker og forener våre produkt og tilhørighet i en tidløs reise mellom det norrøne og det moderne.

Regin er dvergsmeden fra soga om Sigurd Fåvnesbane som er omtalt både i Den eldre Edda, Soga om Volsungane og Skaldskaparmål. Regin fostret den modige Sigurd som drepte ormen Fåvne. De smidde sammen delene av det brømte Gram, sverdet til Sigmund, faren til Sigurd, til et nytt og uvanlig godt og sterkt våpen.


  

Fåvne Regin

 

 

Presseskriv

Her kan du lese forskjellige artikler andre har skrevet om oss:

http://boligmesse.no/nb/varm-host-i-vente/

http://vtb.no/s/aktuelt/a/ynskjer_a_ha_montrar_over_heile_landet/dcd79a9

http://www.varden.no/nyheter/arvid-og-jeg-gikk-langs-benkeradene-den-kvelden-med-skriveblokker-og-tok-opp-bestillinger-1.1365335

https://boligmesse.no/nb/stor-interesse-for-pizzaovn-og-utepeis/