Vi sender over hele Norge

Bestiller du varer hos oss, sørger vår Bring-avtale for avtalt levering til din hjemmeadresse.

Vi sender varene til deg med Posten/Bring. Du vil motta en e-post/sms med sporingsnummer slik at du kan følge med på forsendelsen.

Små og lette forsendelser sendes som Klimanøytral servicepakke som kan hentes på Posten/Post i butikk. Dette gjelder i hovedsak pakker som veier 1 - 35kg. Dersom volum/lengde på varen ikke står i forhold til vekten kan det hende at varer som veier under 35kg må sendes som stykkgods.

Alle varer/forsendelser som veier over 35kg blir sendt som stykkgods med Bring og levert på leveringsadressen du oppgir ved bestilling. Ved levering til privatpersoner vil Bring ta kontakt på forhånd for å avtale utlevering. Til bedrifter skjer utlevering i Brings kjernetid (0800 - 1600) uten nærmere avtale. Dette gjelder også når kjøper er en privatperson og leveringsadressen er til en bedrift.
Dersom adressen er på et sted uten veiforbindelse (f.eks. en øy) eller av annen grunn ikke er en adresse som Bring leverer til, vil Bring avtale leveringssted med deg.

Dersom Bring ikke får kontakt med deg eller du ikke kan motta varene i løpet av 7 dager, eller du ikke er hjemme på avtalt leveringstidspunkt(privatperson) / ikke tilstede ved levering(bedrift), vil det påløpe et gebyr, jfr. våre salgsbetingelser.

For sendinger til Svalbard og Spitsbergen vil produktet ditt fraktes fra Seljord Varmeservice beregnet til Bring terminal i Tromsø. For frakt videre til Svalbard og Spitsbergen, kontakt Bring Tromsø på tlf 04045.

Vi har ansvaret for hele prosessen frem til produktene er i din besittelse. Det betyr at vi tar ansvaret dersom produktet ikke kommer frem eller blir skadet under frakt. Det er viktig at du tar kontakt med oss i løpet av kort tid dersom det er en fraktskade på produktet ditt.

Bring

Vi leverer over hele Norge med Bring