Velkommen til kurs hos Seljord Varmeservice AS!

Seljord Varmeservice er totalleverandør for all vedfyrt oppvarming til hus og fritidsboliger. Vi tar hånd om alt du trenger fra du putter inn veden, til røyken kommer ut pipa. Vi leverer og monterer dermed alt fra enkle vedovner, rustfrie stålpiper, utevarme, bake-/matovner og helt til komplekse peisinnstallasjoner.

Vi er opptatt av fagkunnskap og av et spennende og innovativt utvalg innen peiser, ovner, piper og tilbehør. Som fagbutikk og agenturhandel uten kjedetilknytning kan vi selv velge produkter og leverandører og gi deg et utvalg som tilfredsstiller de strengeste kravene til kvalitet, design og funksjon.

Vi ble etablert i 2007, og er i dag 7 ansatte. I løpet av disse årene har vi etablert oss som et stort varmesenter, med kunder fra hele Øst- og Vestlandet. Vi tror årsaken til at vi har lykkes er et stort engasjement for kvalitet og et stort utvalg til markedets beste priser.

De fleste av våre produkter kjøper vi direkte fra europeiske produsenter, og store innkjøp, samt vår fraktavtale med Bring, sikrer en fornuftig logistikk. Vi kan derfor tilby deg både et stort utvalg og gode priser fra anerkjente leverandører av bakerovner, peiser, ovner, piper og andre relaterte produkter.

Vi er opptatt av at du blir fornøyd med våre produkt og ønsker å dele vår kunnskap og kompetanse med deg. Vi tilbyr nå bakerovnskurs slik at du maksimerer sjansen for å lykkes med matlaging i vedfyrte bakerovner. 

 

Kurset er delt opp i to hoveddeler:
2 timer teori
2 timer praksis
matpause der alle får lage og steke sin egen pizza.

For de som ønsker kommer vi til å sette av litt tid etter kurset til prat/spørsmål.

Kursholdere:
Gunn Marit Sanden og Matthias Utecht

    

Innhold:

 • Stenovnens historie
 • Stenovnens historie i norge
 • Stenovnens anatomi
 • Ulike ovner
 • Praktisk bruk

 

Teoretisk kurs
Det bakes og smakes...
Vedfyrt bakerovn er mye mer enn pizza :-)
System.Web.HttpCompileException (0x80004005): d:\home\site\wwwroot\App_Plugins\ShopScience\Editors\Render\ProductButton.cshtml(5): error CS0103: The name 'CatalogLibrary' does not exist in the current context
  at System.Web.Compilation.AssemblyBuilder.Compile()
  at System.Web.Compilation.BuildProvidersCompiler.PerformBuild()
  at System.Web.Compilation.BuildManager.CompileWebFile(VirtualPath virtualPath)
  at System.Web.Compilation.BuildManager.GetVPathBuildResultInternal(VirtualPath virtualPath, Boolean noBuild, Boolean allowCrossApp, Boolean allowBuildInPrecompile, Boolean throwIfNotFound, Boolean ensureIsUpToDate)
  at System.Web.Compilation.BuildManager.GetVPathBuildResultWithNoAssert(HttpContext context, VirtualPath virtualPath, Boolean noBuild, Boolean allowCrossApp, Boolean allowBuildInPrecompile, Boolean throwIfNotFound, Boolean ensureIsUpToDate)
  at System.Web.Compilation.BuildManager.GetVirtualPathObjectFactory(VirtualPath virtualPath, HttpContext context, Boolean allowCrossApp, Boolean throwIfNotFound)
  at System.Web.Compilation.BuildManager.GetCompiledType(VirtualPath virtualPath)
  at System.Web.Mvc.BuildManagerCompiledView.Render(ViewContext viewContext, TextWriter writer)
  at Umbraco.Core.Profiling.ProfilingView.Render(ViewContext viewContext, TextWriter writer)
  at System.Web.Mvc.Html.PartialExtensions.Partial(HtmlHelper htmlHelper, String partialViewName, Object model, ViewDataDictionary viewData)
  at ASP._Page_Views_Partials_grid_editors_base_cshtml.Execute() in d:\home\site\wwwroot\Views\Partials\Grid\Editors\Base.cshtml:line 20