Vedfyrte bake-, steke- og røykovner

Alle våre bakerovner er meget godt egnet til steking av pizza. Mange av dem kan håndtere mange pizzaer samtidig.  Ovnene holder seg varme i timesvis og kan derfor ta unna store mengder. Noen av modellene tar kun 15-20 minutter å varme opp før de er klare til steking av pizza. Til privat bruk kan man kombinere hygge rundt ovnen med matlaging. Mange av våre ovner er også beregnet for profesjonell bruk. De har steinflate som er godkjent for tilberedning av mat, og vi leverer nødvendig dokumentasjon.

Flere av våre ovner krever ikke montering av pipe. Dersom de skal monteres under tak utendørs, anbefaler vi pipe for å unngå å sote ned taket. 

Se vårt utvalg av bakerovner

  • Vedfyrt pizzaovn

    Med våre vedfyrte matovner kan du bake pizza på ekte italiensk vis. Med 300 grader og en glovarm steinplate, blir pizzaen ferdig på 1-2 minutter. Bunnen blir knasende sprø og alle ingrediensene blir saftige og ferske. Forskjellen må oppleves! Les mer …

  • Steinovnsbakt brød i vedovn

    Ingenting slår et nystekt brød bakt i ekte steinovn. Vi har en rekke ovner som er perfekte til å bake brød i. Vi har klassiske vedkomfyrer, flotte peisovner med bakemulighet og dedikerte bakeovner til innendørs eller utendørs bruk. Les mer …

Bildegalleri

Her har vi lagt ut et utvalg av bilder fra kunder som har installert, både ferdige ovner og byggesett.