Pizza & Cucina, Doppio

608908


39 290,-
Send forespørsel
Grillrevolusjonen

 

Doppio er bygget i grålakkert galvanisert og rustfritt stål. Stekeplaten måler hele 45x110 cm og er tilstrekkelig til ca 15 porsjoner om gangen. Grillen er utstyrt med hjul og alt utstyret får plass i og på selve grillen. Opptenningsprosessen er enkel og varmedistribusjon er veldig effektiv takket være brannkammerets utforming. Pizza & Cucina er utstyrt med trekkjustering og et praktisk system for asketømming. 

For tradisjonell pizza- og brødbaking plasseres en vedholder og refraksjonsplaten inne i brannkammeret. Opptenning og ilegg av ved skjer i sideplassert vedholder. Det tar kun 10 minutter å oppnå anbefalt temperatur for pizzasteking.

For å få til en mer indirekte oppvarming av retter, og spesielt der man har større kjøttstykker som krever en mer langvarig og penetrerende varme, bruker man tradisjonell kullfyring. Kullet blir plassert på en tilhørende stålplate under en støpejernrist. Opptenning skjer ved å fylle en beholder med etanol eller annen anbefalt tennvæske/gelé. Ved å bruke den samme opptennings- og kullfyringsmetoden kan man ved å la lokket stå oppe oppnå en helt tradisjonell kullfyrt grill etter kun 20 minutter.

Kunsten å få til et perfekt røkt stykke kjøtt eller fisk, ligger selvsagt i personlig valg av aroma og fyringsmiddel, men også å velge rett utstyr. Legg i en liten mengde med fyringsmiddel og bruk grillkullholderen/platen for å legge på røykspon eller annen aroma. Lokket må være på og luken foran må være lukket under hele røykeprosessen.

Med denne ovnen kan du få til ekte steking på støpejernplate. De lekreste fiske- og sjømatretter kan tilberedes i denne konfigurasjonen. Det fyres i hovedbrannkammer under den heldekkende støpejernplaten. Lokket må være åpent og den tilhørende pipen må monteres på røykhullet i støpjernplaten. 

 

Mer produktinformasjon

Beregn frakt ved å skrive inn postnummer nedenfor

Montørsøk

Finn en montør i ditt distrikt

montør
Forno Vero

Produktinformasjon

Detaljer

Mål HxBxL: 194 x 78 x 85 cm
Røykavgang diameter: 120 mm
Maks vedlengde: 40 cm
Pizzaovn, rustfritt: Ja
Røykuttak topp: Ja
Vekt 105 kg

Produktomtaler

Ingen har vurdert dette produktet ennå

Informasjon