Velkommen til årets bolig- og hyttemesser 2020!

I tillegg til våre egen «hjemmemesse» Dyrskun i Seljord kan du treffe oss  på noen av de sentrale bolig- og hyttemessene i Sør-Norge. Vi har med oss et stort utvalg ovner og peiser tilpasset de forskjellige messene.

Under messene har vi  nedsatte priser på utvalgte produkter. Noen priser gjelder kun på messene og andre tilbud gjelder på vår webshop i messeperioden. Har du ikke anledning til å komme på messene er det fullt mulig å sende oss en e-post på post@seljordvarme.no for forespørsel på spesifikt produkt. Til deg som vurderer å kjøpe ildsted hos oss på messene, så kan det avtales kjøp av utstillingsprodukter til redusert pris, eller vi kan ta med produkter, som kan hentes direkte fra vår peisbil under messen. Utstillingsmodeller må hentes ved messens slutt, som regel på søndagskveld. Andre produkter vil det også være direktesalg på messen så du kan få med deg varene ved endt besøk. Kontakt oss gjerne vedrørende utvalg og priser til den messen du planlegge og besøke. Kjøper du et ildsted, eller produkt vi ikke har med oss eller vi må bestille, kan du benytte hjemlevering med Bring etter messen.

Da ønsker vi deg velkommen til å besøke oss på våre messer. For noen av messene (Boligmessene) tilbyr vi gratisbilett, om du kontakter oss på forhånd. Vi vil også legge ut link til billetter i forkant av aktuell messe, på vår Facebookside.

NB! På grunn av den pågående situasjonen med utbrudd av Coronavirus vil det bli forandringer på våre messer. Følg med på denne siden for oppdatert informasjon om hvilke messer vi deltar på.

Kommende messer:

20. - 22 mars, Boligmesse, Kristiansand AVLYST!

17. - 19 april, Hyttemesse, Hellerudsletta FLYTTET!

11. - 13. september, Dyrsku'n, Seljord Kjøp billetter her!

02. - 04 oktober, Boligmesse, Arendal Last ned din gratisbillett her!

09. - 11 oktober, Boligmesse, Skien Last ned din gratisbillett her!