AKRYL 101+ HVIT PATRON

602321


63,-
Send forespørsel
Hvit fugemasse til all fuging/sparkling av kjente byggematerialer

 

101 AKRYL er ypperlig til interiørfuger, sparkling av gipsplater, fuging av listverk, revner og sprekker, lydfuger, tetting rundt vinduer og dører.

101 AKRYL har god heft til bygningsmaterialer som tre, puss, betong, gips, metall, tegl, osv.

Smale fuger med 101 AKRYL kan overmales (med vannbasert og oljebasert maling) etter ca 20 minutter ved normal romtemperatur og luftfuktighet. Dersom bredden på fugen er mer enn 1 cm, eller ved unormal romtemperatur/luftfuktighet, anbefales det å vente 24 timer før overmaling.

  • Raskt overmalbar
  • Tåler å fryse/tine
  • Meget god heft
  • UV-bestandig
  • Kan brukes både innenog utendørs
Mer produktinformasjon

Beregn frakt ved å skrive inn postnummer nedenfor

Montørsøk

Finn en montør i ditt distrikt

montør
Seljord Varmeservice

Produktinformasjon

Detaljer

Vekt 1 kg

Dokumentasjon

Produktomtaler

Ingen har vurdert dette produktet ennå

Informasjon

Seljordvarme er en selvstendig fagbutikk som selv velger produkter og leverandører basert på mange års erfaring og fagkunnskap . Direkte varekjøp fra ledende fabrikker/leverandører uten fordyrende mellomledd gjør derfor produktene konkurransedyktige og attraktive. Vårt symbol og logo er hentet fra norrøn mytologi og soga om Sigurd Fåvnesbane. Fåvne er en voldsom drage eller slange fra norrøn mytologi. Fåvne voktet over en stor skatt, og ble til slutt drept av helten Sigurd Fåvnesbane som stakk den med sverdet gram. Symbol fra dette eposet er mye brukt i Øvre Telemark og Setesdal, og bruk av jern og ild går igjen. Vår logo og symbol uttrykker og forener våre produkter og tilhørighet i en tidløs reise mellom det norrøne og det moderne