Hey'di Flex G, flislim, 25 kg

606734


340,-
Send forespørsel
Sementbasert, grått flislim. Fleksibelt - vannfast - frostsikkert.

Hey'di Flex G er et grått, sementbasert, plastforsterket flislim i pulverform som blandet med vann herder til en vannfast og frostsikker limfuge med høy vedheft og god fleksibilitet.

Veldig godt egnet som lim til peiskonstruksjoner av Skamotek-plater

Utblanding

Hey'di Flex G blandes med 8,7 - 9 liter vann til 25 kilo pulver. Benytt helst drill med universalmixer. Blandetid 2-3 minutter til klumpfri masse. La massen stå i ca. 5 minutter før den røres opp på ny og eventuelt justeres med litt vann til ønsket konsistens. Hey'di Flex G er nå klar til bruk og bør anvendes innen 4-5 timer, ikke tilsett mer vann når massen har begynt å stivne.

En sekk Flex G holder til liming/bygging av en gjennomsnittlig peiskonstruksjon

Mer produktinformasjon

Beregn frakt ved å skrive inn postnummer nedenfor

Montørsøk

Finn en montør i ditt distrikt

montør
Seljord Varmeservice

Produktinformasjon

Detaljer

Vekt 25 kg

Produktomtaler

Ingen har vurdert dette produktet ennå

Informasjon

Seljordvarme er en selvstendig fagbutikk som selv velger produkter og leverandører basert på mange års erfaring og fagkunnskap . Direkte varekjøp fra ledende fabrikker/leverandører uten fordyrende mellomledd gjør derfor produktene konkurransedyktige og attraktive. Vårt symbol og logo er hentet fra norrøn mytologi og soga om Sigurd Fåvnesbane. Fåvne er en voldsom drage eller slange fra norrøn mytologi. Fåvne voktet over en stor skatt, og ble til slutt drept av helten Sigurd Fåvnesbane som stakk den med sverdet gram. Symbol fra dette eposet er mye brukt i Øvre Telemark og Setesdal, og bruk av jern og ild går igjen. Vår logo og symbol uttrykker og forener våre produkter og tilhørighet i en tidløs reise mellom det norrøne og det moderne