Ytong porebetong 10x20x60

609743


79,-
Send forespørsel
Ytong Plate er uarmert porebetong som benyttes til bærende og ikke bærende ytter- og innervegger i nybygg samt i renoveringsprosjekter.

 

Ytong Plater passer perfekt som varmeisolerende underlag til Kuplen bakerovner og bakerovnsbyggesett.

Ytong Plate er produsert av naturlige råstoffer: sand, kalk, sement og vann. Platene leveres i tykkelser fra 5 cm til 20 cm og i målene 20 x 60 cm og 40 x 60 cm.

Overflaten er glatt. Plater i tykkelser fra 75 mm kan leveres med fjær og not. Densitet: 535 kg/m3

Egenskaper:
Ytong Plater er formstabile, har stor styrke, lav vekt og liten varmeledningsevne. Platene er brannsikre. De er produsert av uorganiske materialer, som er motstandyktige overfor fukt og ikke angripes av råte.

Mer produktinformasjon

Beregn frakt ved å skrive inn postnummer nedenfor

Montørsøk

Finn en montør i ditt distrikt

montør
Seljord Varmeservice

Produktinformasjon

Detaljer

Mål HxBxL: 10x20x60 cm
Vekt 8,3 kg

Dokumentasjon

Produktomtaler

Ingen har vurdert dette produktet ennå

Informasjon

Seljordvarme er en selvstendig fagbutikk som selv velger produkter og leverandører basert på mange års erfaring og fagkunnskap . Direkte varekjøp fra ledende fabrikker/leverandører uten fordyrende mellomledd gjør derfor produktene konkurransedyktige og attraktive. Vårt symbol og logo er hentet fra norrøn mytologi og soga om Sigurd Fåvnesbane. Fåvne er en voldsom drage eller slange fra norrøn mytologi. Fåvne voktet over en stor skatt, og ble til slutt drept av helten Sigurd Fåvnesbane som stakk den med sverdet gram. Symbol fra dette eposet er mye brukt i Øvre Telemark og Setesdal, og bruk av jern og ild går igjen. Vår logo og symbol uttrykker og forener våre produkter og tilhørighet i en tidløs reise mellom det norrøne og det moderne