PLASTISK ILDFAST STEIN BORGPAK 45 25kg

602305


1 289,-
Send forespørsel
Delvis kappet i 4 skiver på 4,5cm. Egner seg både for rep og nyinnstallasjoner for maksimal anvendelsestemperatur på 1400 ºC

BORGPAK 45, plastisk ildfast stein, er nærmest å regne for ubrent ildfast chamottestein. Den egner seg både for reparasjoner og nyinnstallasjoner for maksimal anvendelsestemperatur på 1400 ºC. En mindre tilsats av kjemisk bindemiddel gjør at massen oppnår en viss fasthet allerede etter uttørking.

EMBALLASJE: Plastfolie i 25 kg kartonger (ca. 12 liter).

Dette er vanligvis nok til en ovnsforing.

Materialet er delt inn i 4 skiver med tykkelse på ca. 4,5 cm. (23x28x4,5cm skiver)
OPPBEVARING: Frostfritt, men ikke varmere enn romtemperatur.
Hvis ikke alt brukes, tett plastikken godt rundt restmaterialet.
Frosset materiale kan brukes etter langsom opptining i emballasjen.
INSTALLASJON: Plastisk ildfast stein leveres ferdig til bruk og har konsistens som et meget stivnet kitt. Hvis materialet er tørt, må det fuktes opp ved dynking av vann og tildekking med våte sekker over natten. Et godt resultat er i høy grad avhengig av riktig plastisitet. Før installasjon må støpegodset gjøres godt rent. Skivene løsnes fra hverandre med en murskje og bankes på plass i ildstedet med en klubbe eller en bred hammer til en foringstykkelse på ca. 25-30 millimeter. Prøv å komme til ovenfra ved å fjerne toppen på ovnen. Sørg for å banke så mye at skjøtene sveises godt sammen. I hjørnene skråskjæres skivene(gjæres) mot hverandre.
Overflaten skal ikke pusses glatt, da dette hindrer fuktighet å unnslippe. For å lette fordampingen kan det stikkes hull med for eksempel en spiker i 5-10 cm avstand.
OPPFYRING: Den første oppvarmingen bør skje forsiktig, gjerne etter ett døgns tørking i romtemperatur.

Mer produktinformasjon

Beregn frakt ved å skrive inn postnummer nedenfor

Montørsøk

Finn en montør i ditt distrikt

montør
Seljord Varmeservice

Produktinformasjon

Detaljer

Vekt 30 kg

Dokumentasjon

Produktomtaler

Ingen har vurdert dette produktet ennå

Informasjon

Seljordvarme er en selvstendig fagbutikk som selv velger produkter og leverandører basert på mange års erfaring og fagkunnskap . Direkte varekjøp fra ledende fabrikker/leverandører uten fordyrende mellomledd gjør derfor produktene konkurransedyktige og attraktive. Vårt symbol og logo er hentet fra norrøn mytologi og soga om Sigurd Fåvnesbane. Fåvne er en voldsom drage eller slange fra norrøn mytologi. Fåvne voktet over en stor skatt, og ble til slutt drept av helten Sigurd Fåvnesbane som stakk den med sverdet gram. Symbol fra dette eposet er mye brukt i Øvre Telemark og Setesdal, og bruk av jern og ild går igjen. Vår logo og symbol uttrykker og forener våre produkter og tilhørighet i en tidløs reise mellom det norrøne og det moderne