Montering av ovner

Våre erfarne montører utfører det meste murarbeid/monteringer relatert til ovn/peis og stålpipe/piperehabilitering i området Telemark/omegn. Har du et større prosjekt, peis, bakerovn etc., hjelper vi deg med planlegging, lager forslag med skisse/autokad-tegning. Våre montører er faglig dyktige og er bl.a. sertifisert gjennom kurs og opplæring fra Bransjeforeningen Norsk Varme og brannvernforeningen.

Ved ovn-/peismontering utført av Seljord Varmeservice, vil kunden motta en attestert kontrollerklæring. Ved nybygg kan vi også stå som ansvarlig tiltakshaver overfor kommunale myndigheter.

Vi bygger også opp et landsdekkende nettverk av godkjente montører slik at du kan søke på fagfolk der du bor som kjenner våre produkter.
Alle våre montører har gjennomgått kurs i montering av ildsteder, stålpiper, myndighetskrav og utførelse av dokumentasjon.

Se også vår ildstedguide som gir deg et bilde på hva du må tenke på før du velger ildsted og tilbehør.

Om du har planer om å installere stålpipe for ditt ildsted, kan du fylle ut og sende inn vår stålpipeguide slik at vi enkelt kan levere deg korrekt pipeløsning. 

Ta en titt på våre instruksjonsvideoer for montering av ildsteder: