Peisklype krokodille

100833


409,-
Send forespørsel
Genial peisklype

 

Enkelt og trygg håndtering av brensel med krokodilletang. Det enkle, men geniale prinsippet med denne peisklypen gjør det mulig å holde døren åpen med den ene hånden og trygt håndtere ved med den andre. Selv tyngre vedskier er ikke noe problem for denne peisklypen, og de spisse tennene griper lett om alle forme. 

Peisklypen er laget av solid materiale og produsert uten en komplisert mekanisme eller skjøt. Det gjør dette verktøyet robust og vedlikeholdsfritt. Et spesialbelegg av høy kvalitet sikrer en fast gripeflate. Til tross for den svært lave egenvekten, er krokodilletangen en mester i vektløfting.

Mer produktinformasjon

Beregn frakt ved å skrive inn postnummer nedenfor

Montørsøk

Finn en montør i ditt distrikt

montør
Seljord Varmeservice

Produktinformasjon

Detaljer

Mål HxBxL: 7 x 15 x 48 cm
Tilbehør peis/ovn: Ja
Vekt 1 kg

Dokumentasjon

Produktomtaler

Ingen har vurdert dette produktet ennå

Informasjon

Seljordvarme er en selvstendig fagbutikk som selv velger produkter og leverandører basert på mange års erfaring og fagkunnskap . Direkte varekjøp fra ledende fabrikker/leverandører uten fordyrende mellomledd gjør derfor produktene konkurransedyktige og attraktive. Vårt symbol og logo er hentet fra norrøn mytologi og soga om Sigurd Fåvnesbane. Fåvne er en voldsom drage eller slange fra norrøn mytologi. Fåvne voktet over en stor skatt, og ble til slutt drept av helten Sigurd Fåvnesbane som stakk den med sverdet gram. Symbol fra dette eposet er mye brukt i Øvre Telemark og Setesdal, og bruk av jern og ild går igjen. Vår logo og symbol uttrykker og forener våre produkter og tilhørighet i en tidløs reise mellom det norrøne og det moderne