Glassrensesvamp 2 i 1

612053


119,-
Send forespørsel
Glassrensesvamp. Én svamp - to bruksmåter

 

Den grove siden er laget av en spesiell plast. Bustene er skarpe nok til å fjerne et tynt, nylig etablert sot, og samtidig er de myke nok mot glassoverflaten for ikke å etterlate riper. Plastbust er motstandsdyktig mot fuktighet, så svampen holder seg fri for rust i lang tid.

Den myke siden er laget av en spesiell cellulose. Den er motstandsdyktig mot vaskemiddel som inneholder aktive stoffer og er holdbar over lang tid. Som andre svamper har den høyt indre volum og kraftig absorpsjonskraft. Det absorberer derfor smuss på glasset uten å etterlate rester av sot eller vaskemiddel.

Mer produktinformasjon

Beregn frakt ved å skrive inn postnummer nedenfor

Montørsøk

Finn en montør i ditt distrikt

montør
Seljord Varmeservice

Produktinformasjon

Detaljer

Mål HxBxL: 15x11x4 cm
Tilbehør peis/ovn: Ja
Tilbehør bakeovn: Ja
Vekt 0,1 kg

Dokumentasjon

Produktomtaler

Ingen har vurdert dette produktet ennå

Informasjon

Seljordvarme er en selvstendig fagbutikk som selv velger produkter og leverandører basert på mange års erfaring og fagkunnskap . Direkte varekjøp fra ledende fabrikker/leverandører uten fordyrende mellomledd gjør derfor produktene konkurransedyktige og attraktive. Vårt symbol og logo er hentet fra norrøn mytologi og soga om Sigurd Fåvnesbane. Fåvne er en voldsom drage eller slange fra norrøn mytologi. Fåvne voktet over en stor skatt, og ble til slutt drept av helten Sigurd Fåvnesbane som stakk den med sverdet gram. Symbol fra dette eposet er mye brukt i Øvre Telemark og Setesdal, og bruk av jern og ild går igjen. Vår logo og symbol uttrykker og forener våre produkter og tilhørighet i en tidløs reise mellom det norrøne og det moderne