Sotfjerner konsentrert 5 poser a 50g

612025


79,-
Send forespørsel
For rengjøring og vedlikehold av piper, skorstein og ildsteder med fast brensel.

 

Effektive rengjøringsmiddel for rengjøring og vedlikehold av piper, skorsteiner og ildsteder for fast brensel. Sotfjerneren består av en blanding av spesielle krystaller. Noen av komponentene påvirker den katalytisk prosessen ved brenning av ved og bryter ned tjærestoffer i veden til brennbar gass. Ved høye temperaturer frigjør andre komponenter  gasser som reagerer med tjæreforekomster og ødelegger dets struktur. Dette svekker bindingen til skorsteinsoverflaten og avsetningene faller ned eller føres ut sammen med røyken.

Kan brukes til:

  • Skorsteiner og piper
  • Vedkomfyrer
  • Vedovner og peisovner
  • Åpne og lukkede peiser

Ha i 1 til 2 poser (se tabell) i ildstedet før du tenner på. For de første gangene anbefales det å bruke dette stoffet hver gang du fyrer opp. Etter ti ganger anbefales det å bruke dette stoffet hver 4.-5. oppfyring.

  Rensing Vedlikehol
Ildsteder opptil 18-20 kW 10 (1 pose hver fyring) 1 pose hver 4.-5. fyring
Ildsteder over 18-20 kW 20 (2 poser hver fyring) 2 pose hver 4.-5. fyring

 

Mer produktinformasjon

Beregn frakt ved å skrive inn postnummer nedenfor

Montørsøk

Finn en montør i ditt distrikt

montør
Seljord Varmeservice

Produktinformasjon

Detaljer

Mål HxBxL: 4x13x13 cm
Tilbehør peis/ovn: Ja
Tilbehør bakeovn: Ja
Vekt 0,3 kg

Dokumentasjon

Produktomtaler

Ingen har vurdert dette produktet ennå

Informasjon

Seljordvarme er en selvstendig fagbutikk som selv velger produkter og leverandører basert på mange års erfaring og fagkunnskap . Direkte varekjøp fra ledende fabrikker/leverandører uten fordyrende mellomledd gjør derfor produktene konkurransedyktige og attraktive. Vårt symbol og logo er hentet fra norrøn mytologi og soga om Sigurd Fåvnesbane. Fåvne er en voldsom drage eller slange fra norrøn mytologi. Fåvne voktet over en stor skatt, og ble til slutt drept av helten Sigurd Fåvnesbane som stakk den med sverdet gram. Symbol fra dette eposet er mye brukt i Øvre Telemark og Setesdal, og bruk av jern og ild går igjen. Vår logo og symbol uttrykker og forener våre produkter og tilhørighet i en tidløs reise mellom det norrøne og det moderne