Heta Tipi 96 S, utepeis

609665


2 690,-
Send forespørsel
NYHET! Klassikeren Heta Tipi i miniutgave!

 

Heta Tipi er et kunstverk uansett årstid. Den er utformet for det nordiske klimaet, som gjør at den kan stå ute året rundt og se vakker ut.

Tipiens utforming gjør at mesteparten av varmen stråler ut i åpningen. Det gjør at den er veldig enkel å plassere, da du ikke behøver å bekymre deg for varmespredning bakover eller til sidene. Det ekstra luftinntaket lengst inne i vinkelen gjør at ilden får mye luft og brenner med sterk flamme. Dette fører til at røyken ikke blir plagsom for personene som sitter rundt tipien, men stiger rett til værs ut gjennom “skorsteinen”.

Fyr med ved eller kull.

Design
Hete Tipi er et enestående resultat av samarbeidet med det danske designbyrået Artlinco A/S. Her er det skapt et nytt og annerledes ildsted til utebruk, hvor funksjonalitet, design, miljø, holdbarhet og en åpen ild når opp til et høyere nivå.

Cor-Ten stål - helt vedlikeholsfritt!
Heta Tipi er produsert av en spesiell type stål - Cor-Ten stål, som er helt optimal til utendørs ildsteder. Når Heta Tipi har stått ute fra april til september dekkes den av ett fint, jevnt lag av patina, som gjør at overflaten er beskyttet mot nedbrytende rust.

Heta Tipi gjør vakre sommerkvelder enda lenger.
Den levende ilden har alltid fasinert menneskene og gjør det fremdeles. En åpen ild gir fred i sinnet og skaper en koselig atmosfære etter en hektisk hverdag.

Heta Tipi gir en behagelig varme på kjølige sommerkvelder. Den er enkel å bruke, lett å rengjøre og ikke minst miljøvennlig.
I tipien kan barna grille pølser, bake og tilberede andre godsaker.

 

Fakta om TIPI
Bruksområde: Terrassevarmer, grill, ildsted og hagekunst. Koselig, lys & varm.

Montering: Fire deler som enkelt monteres på ca. 15 minutter. Verktøy medfølger i kartong.

Mer produktinformasjon

Beregn frakt ved å skrive inn postnummer nedenfor

Montørsøk

Finn en montør i ditt distrikt

montør
Heta

Produktinformasjon

Detaljer

Effekt: 4,3 kW
Mål HxBxL: 96x55x45 cm
Vekt 22 kg

Produktomtaler

Ingen har vurdert dette produktet ennå

Informasjon

Heta - Made in Denmark

Dansk design
Dansk Kvalitet
Dansk Produksjon

- Når kun det beste er godt nok