Moderne peiser for hus og hytte

En peis skal oppfylle mange ønsker og behov. Den må gi god varme i huset, den skal gjerne ha et lekkert design som passer inn i hjemmet, og den må brenne godt. Dessuten handler det mye om kos og hygge, ikke sant? En ny peis er en investering dere skal ha glede av lenge. Det kan være mye å ta stilling til, og utvalget er stort. Derfor er det viktig å tenke på både kvalitet, materialer og overflater. Ser du etter en klassisk peis eller en ovn med et moderne, men tidløst design? 

Her finner du svarene på noe av det vi vet mange lurer på når de skal velge peis. Ta ellers gjerne kontakt med oss om du har andre spørsmål.


Seljord Varmeservice tilbyr et bredt utvalg med peiser og ovner i de fleste stiler og designretninger. Med vår fag- og bransjekunnskap kan vi tilby produkter som tilfredsstiller de strengeste krav til kvalitet, design og funksjon. Som fagbutikk og agenturhandel uten kjedetilknytning kan vi selv velge ut produkter og leverandører som ligger innenfor de kravene vi stiller.

La oss være med på å planlegge peisløsningen din! Ja, hvorfor ikke bruke oss til å realisere peisdrømmen din helt ut?

Du finner et stort utvalg av peiser og ovner utstilt i butikken vår, og vi leverer til hele landet, med gode fraktvilkår.

Seljord Varmeservice tilbyr eit breitt utval med peisar og omnar i dei fleste stilar og designretningar. Med vår fag- og bransjekunnskap kan vi tilby produkt som tilfredstiller dei strengaste krav til kvalitet, design og funksjonar. Som fagbutikk og agenturhandel utan kjedetilknyting kan vi sjølve velje ut produkt og leverandørar som ligg innanfor dei krava vi stiller.

La oss vere med og planleggje peisløysinga di! Ja, kvifor ikkje bruke oss til å realisere peisdraumen din heilt ut. 

Du finner eit stort utval av peisar og omnar utstilt i butikken vår, og vi leverer til heile landet, med gode fraktvilkår.