Heta Scan-Line 8 støpejern

609620


20 110,-
Send forespørsel
Scan-Line 8, nyhet fra Heta med mange designvalg - Ekstrem rentbrennende lavenergi ovn

Nå åpner en sirkelformet peisovn nye muligheter i boligen - med flere valgmuligheter innen utforming og material kan den tilpasses din stil.

Den nye Scan-Line 8 fra Heta er en dansk industrielt designet peisovn med tidløse former og linjer. Med en diameter på 44 cm og en høyde på 100 cm er ovnen så kompakt at den passer til mange rom og flere forskjellige boligtyper. Scan-Line 8 er designet med tanke på et klassisk utseende, der glasset i døren gir godt innsyn til flammene. 

Denne varianten av Scan-Line 8 kommer med sider, dør og topplate i støpejern. Mellom døren og de støpte delene kan man få aluminiumslister i fargene sort, rød, sølv eller kobber mot tillegg i pris. 

Scan-Line 8 støpejern finnes også med klebersteintopp. Denne og variantene i stål, kleberstein eller med sideglass finner du under relaterte produkter lenger ned på siden.

Renere og grønnere varme

Ved å tenke grønt og fyre med ved i boligen kan man glede seg over at CO2-regnskapet er nøytralt og dermed godt for miljøet sammenlignet med andre varmekilder. Brennkammerets størrelse og utforming gjør at Scan-Line 8 har en virkningsgrad på hele 81%. Samtidig er prosessen den hittil reneste med et rekordlavt partikkelutslipp på 0,63 gram pr. kilo ved. 

Smarte funksjoner

Døren lukkes automatisk med en demperfunksjon og håndtaket til døren er avtakbart. Bak ovnens nederste dør finner man en 5 liters askebøtte samt oppbevaringsplass. Her er det også mulighet for tilkobling av friskluft og montering av Hetas spesielle HAC forbrenningssystem. 

Scan-Line 8 er en 4,1 kW ovn der varmekapasiteten kan varieres mellom 2 og 8 kW. Dette betyr at peisovnen kan varme opp boligareal på opp til 130 m2 hvis huset er godt isolert.

Om du fyller ut ildstedguiden, så kan vi hjelpe deg med og velge de riktige delene for montering. Ovnene til Heta passer også godt sammen med stålpipe, og se gjerne vårt utvalg med stålpipepakker

For at du enklere kan finne ut hvilken pakke du behøver, kan du benytte vår pipeguide, ev sende den til oss, så hjelper vi deg med riktig pakke

Mer produktinformasjon

Beregn frakt ved å skrive inn postnummer nedenfor

Montørsøk

Finn en montør i ditt distrikt

montør
Heta

Produktinformasjon

Detaljer

Nominell ytelse: 4.5 kW
Ytelse: 1.8-7 kW
Oppvarmingsareal: 20-110 m2
Mål HxBxL : 1011x445x445 mm
Røykavgang diameter: 150 mm
Høyde til senter røykuttak: 875 mm
Friskluft diameter: 100 mm
Maks vedlengde: 30 cm
Virkningsgrad: 81 %
Frisklufttilkobling: Ja
Konveksjon: Ja
Finnes i sort: Ja
Finnes i grå: Ja
Min. avstand til brennbart, bak: 12 cm
Min. avstand til brennbart, side: 35 cm
Min. avstand til brannmur, bak: 5 cm
Min. avstand til brannmur, side: 5 cm
Møbleringsavstand front: 85 cm
Røykgasstemperatur: 261 °C
Min. skorsteinstrekk: 0.11 mbar
Røykuttak bak: Ja
Støpejernsovn: Ja
Justerbare bein: Ja
Vekt 131 kg

Produktomtaler

Ingen har vurdert dette produktet ennå

Informasjon

Heta - Made in Denmark

Dansk design
Dansk Kvalitet
Dansk Produksjon

- Når kun det beste er godt nok