Dragon pipehatt

602411


2 769,-
Send forespørsel
Selvjusterende pipehatt Ø200mm

Dragon er designet for å tåle ekstreme forhold. Pipehatten tåler temperaturer opp til 500 C og er testet på enda høyere temperaturer.

Dragon har svært gode effektivitets parametre. Kulelageret er plassert utenfor pipehatten for å eliminere problemet med blokkering av roteringssystemet, forårsaket av høye temperaturer på røykgassen.

Valgfri vinge til Dragon innlagt i esken ( ikke sort ).

Mer produktinformasjon

Beregn frakt ved å skrive inn postnummer nedenfor

Montørsøk

Finn en montør i ditt distrikt

montør
Seljord Varmeservice

Produktinformasjon

Detaljer

Mål HxBxL: 55x20x20 cm
Vekt 4 kg

Dokumentasjon

Produktomtaler

Ingen har vurdert dette produktet ennå

Informasjon

Seljordvarme er en selvstendig fagbutikk som selv velger produkter og leverandører basert på mange års erfaring og fagkunnskap . Direkte varekjøp fra ledende fabrikker/leverandører uten fordyrende mellomledd gjør derfor produktene konkurransedyktige og attraktive. Vårt symbol og logo er hentet fra norrøn mytologi og soga om Sigurd Fåvnesbane. Fåvne er en voldsom drage eller slange fra norrøn mytologi. Fåvne voktet over en stor skatt, og ble til slutt drept av helten Sigurd Fåvnesbane som stakk den med sverdet gram. Symbol fra dette eposet er mye brukt i Øvre Telemark og Setesdal, og bruk av jern og ild går igjen. Vår logo og symbol uttrykker og forener våre produkter og tilhørighet i en tidløs reise mellom det norrøne og det moderne