Stålramme og pipelokk Ø200mm

611451


2 375,-
Send forespørsel
Beslag for stålpipe med elementpipe omramming

Her er løsningen for deg som ønsker utseende som en elementpipe, kombinert med stålpipe,gjerne kombinert med torvtak. Pipen kan da  forblendes med stein/skifer med tilhørende beslag og buet pipehatt/velv.

Dette settet inneholder en stålramme (48 x 48  cm) med påsveisende armeringsjern, laget for løse pipe elemant + et lokk i rustfritt stål. Rammen må skrues fast i en treramme, kledd med papp/membran i B48 mm konstruksjonsvirke med utv.mål 52 x 52.

Vedlagt pipelokk festes på toppen med fugemasse, og pusses /festes øverste pipeelement. 

Lengden på installasjonen må beregnes i forhold til pipens plassering på takflaten og takvinkelen. Ved mere enn 3 pipeelement må det legges i ekstra armeringsjern.

For å være sikret mot lekkasjer krever denne løsningen at nederste del av pipeelement påmonteres beslag som vist på bilde. Dette kan vi tilby gjennom lokal blikkenslager. 

Bildene er fra vår utstilling /demo og brukes og er laget for undervisning og detaljvisning

Mer produktinformasjon

Beregn frakt ved å skrive inn postnummer nedenfor

Montørsøk

Finn en montør i ditt distrikt

montør
Seljord Varmeservice

Produktinformasjon

Detaljer

Mål HxBxL: 51x48x48 cm
Vekt 20 kg

Dokumentasjon

Produktomtaler

Ingen har vurdert dette produktet ennå

Informasjon

Seljordvarme er en selvstendig fagbutikk som selv velger produkter og leverandører basert på mange års erfaring og fagkunnskap . Direkte varekjøp fra ledende fabrikker/leverandører uten fordyrende mellomledd gjør derfor produktene konkurransedyktige og attraktive. Vårt symbol og logo er hentet fra norrøn mytologi og soga om Sigurd Fåvnesbane. Fåvne er en voldsom drage eller slange fra norrøn mytologi. Fåvne voktet over en stor skatt, og ble til slutt drept av helten Sigurd Fåvnesbane som stakk den med sverdet gram. Symbol fra dette eposet er mye brukt i Øvre Telemark og Setesdal, og bruk av jern og ild går igjen. Vår logo og symbol uttrykker og forener våre produkter og tilhørighet i en tidløs reise mellom det norrøne og det moderne