ProWash konsentrat

609631


1 858,-
Send forespørsel
ProWash biologisk nedbrytbar høytrykksvask/avfetting i en operasjon. Trafikkfilm, asfalt, veisalt og inngrodd smuss/belegg fjernes enkelt.

 

Konsentrert vaske- og avfettingmiddel med mange bruksområder.

Med ProWash blir de mest krevende rengjøringer av kjøretøyog utstyr enkle. Dusj på ProWash, la det virke noen minutterfør avspyling med høytrykk. Etter at bilen er tørr, får den en skinnende blank overflate.

Har du noen gang tenkt over at det blir mikroriper i lakken når svampen glir over den mange ganger? Med ProWash, vedlikeholdsvasker du bilen din kun med å dusje på ProWash og spyle over rikelig med vann. Insekter i grillen og trafikkstøv på sidene spyles vekk og bilen blir skinnende blank.

KJEMISK SAMMENSETNING

Vannbasert alkalisk vaske- og avfettingsmiddel med bakteriehemmende effekt. Inneholder 5% ikke-ioniske overflateaktive stoffer. Uten fosfat.

BRUKSMÅTE

ProWash konsentrat blandes i vann fra 3 til 20 %, avhengig av smusstype. For høytrykkspyling er anbefalt dosering ca 4-8 % om sommeren og 10-15 % ved vintervask. Effekten økes ved bruk av varmt vann.

Varene kan kjøpes i vår butikk i Seljord. Ta kontakt dersom du ønsker pris på frakt. 

Mer produktinformasjon

Beregn frakt ved å skrive inn postnummer nedenfor

Montørsøk

Finn en montør i ditt distrikt

montør
Seljord Varmeservice

Produktinformasjon

Detaljer

Vekt 27 kg

Produktomtaler

Ingen har vurdert dette produktet ennå

Informasjon

Seljordvarme er en selvstendig fagbutikk som selv velger produkter og leverandører basert på mange års erfaring og fagkunnskap . Direkte varekjøp fra ledende fabrikker/leverandører uten fordyrende mellomledd gjør derfor produktene konkurransedyktige og attraktive. Vårt symbol og logo er hentet fra norrøn mytologi og soga om Sigurd Fåvnesbane. Fåvne er en voldsom drage eller slange fra norrøn mytologi. Fåvne voktet over en stor skatt, og ble til slutt drept av helten Sigurd Fåvnesbane som stakk den med sverdet gram. Symbol fra dette eposet er mye brukt i Øvre Telemark og Setesdal, og bruk av jern og ild går igjen. Vår logo og symbol uttrykker og forener våre produkter og tilhørighet i en tidløs reise mellom det norrøne og det moderne