Tirefitter 1 liter m/spraypistol

100081


195,-
Send forespørsel
Tirefitter er en dekkmonteringsvæske med rustløseregenskaper.

Med TireFitter slipper dekket lett fra felgen og forenkler dekkomleggingen. TireFitter gjør spesielt dekkomlegging på tunge kjøretøy enklere.

Demontering fra felg

Spray TireFitter på dekksiden til dekket som skal demonteres. Kan med fordel også sprayes på hjulbolter. Vent 1-3min., så væsken får trenge inn mellom dekket og felgen. Dekket løsner nå lett fra felgen, om ikke gjenta prosessen.

Montering på felg

Spray TireFitter på dekket som skal monteres. Monter dekket på felg, dekket glir lett på plass. TireFitter har ikke skadende virkning på gummi eller lakk.

Varene kan kjøpes i vår butikk i Seljord. Ta kontakt dersom du ønsker pris på frakt. 

Mer produktinformasjon

Beregn frakt ved å skrive inn postnummer nedenfor

Montørsøk

Finn en montør i ditt distrikt

montør
Seljord Varmeservice

Produktinformasjon

Detaljer

Produktomtaler

Ingen har vurdert dette produktet ennå

Informasjon

Seljordvarme er en selvstendig fagbutikk som selv velger produkter og leverandører basert på mange års erfaring og fagkunnskap . Direkte varekjøp fra ledende fabrikker/leverandører uten fordyrende mellomledd gjør derfor produktene konkurransedyktige og attraktive. Vårt symbol og logo er hentet fra norrøn mytologi og soga om Sigurd Fåvnesbane. Fåvne er en voldsom drage eller slange fra norrøn mytologi. Fåvne voktet over en stor skatt, og ble til slutt drept av helten Sigurd Fåvnesbane som stakk den med sverdet gram. Symbol fra dette eposet er mye brukt i Øvre Telemark og Setesdal, og bruk av jern og ild går igjen. Vår logo og symbol uttrykker og forener våre produkter og tilhørighet i en tidløs reise mellom det norrøne og det moderne