WashAll extrem konsentrat

100070


1 803,-
Send forespørsel
Konsentrert avfettningsmiddel og karbonfjerner

 

KJEMISK SAMMENSETNING

Vannbasert kraftvaskemiddel. Alkalisk mikroemolusjon med bakteriehemmende effekt. Inneholder vann, lut, alkalier, kompleksdannere og nonion tensider.

WASHALL EXTREME WASH KAN OGSÅ BRUKES TIL:

- Vask av glassdører til ovner

- Grillrens

- Kraftvask på kjøkkenet, ventilator, kjeler, ovn etc.

- Kraftvask til hus før maling/beis

- Vask/rens av andre fastgrodde belegg

BRUKSMÅTE

WashAll Extreme konsentrat blandes i vann fra 3 til 30 %, avhendig av smusstype. Dosering utover 30 % vil kunne løse opp enkelte lakk- og malingstyper. Effekten økes ved bruk av varmt vann.

Varene kan kjøpes i vår butikk i Seljord. Ta kontakt dersom du ønsker pris på frakt. 

Mer produktinformasjon

Beregn frakt ved å skrive inn postnummer nedenfor

Montørsøk

Finn en montør i ditt distrikt

montør
Seljord Varmeservice

Produktinformasjon

Detaljer

Produktomtaler

Ingen har vurdert dette produktet ennå

Informasjon

Seljordvarme er en selvstendig fagbutikk som selv velger produkter og leverandører basert på mange års erfaring og fagkunnskap . Direkte varekjøp fra ledende fabrikker/leverandører uten fordyrende mellomledd gjør derfor produktene konkurransedyktige og attraktive. Vårt symbol og logo er hentet fra norrøn mytologi og soga om Sigurd Fåvnesbane. Fåvne er en voldsom drage eller slange fra norrøn mytologi. Fåvne voktet over en stor skatt, og ble til slutt drept av helten Sigurd Fåvnesbane som stakk den med sverdet gram. Symbol fra dette eposet er mye brukt i Øvre Telemark og Setesdal, og bruk av jern og ild går igjen. Vår logo og symbol uttrykker og forener våre produkter og tilhørighet i en tidløs reise mellom det norrøne og det moderne