WashAll konsentrat

100074


1 518,-
Send forespørsel
WashAll biologisk nedbrytbar høytrykksvask får overflaten skinnende ren. Skitt, insekter og grønske spyles enkelt av.

 

Med WashAll vasker du bilen din enkelt.

Dusj på WashAll, la det virke noen minutter føravspyling med høytrykk. Etter at bilen er tørr, får den en skinnende blank overflate.

Har du noen gang tenkt over at det blir mikroriper i lakken når svampen glir over den mange ganger? Med WashAll vedlikeholdsvasker du bilen din kun med å dusje på WashAll og spyle over rikelig med vann. Insekter i grillen og trafikkstøv på sidene spyles vekk og bilen blir skinnende blank.

KJEMISK SAMMENSETNING

Vannbasert vaskemiddel. Svak alkalisk mikroemolusjon med bakteriehemmende effekt. Inneholder vann, alkalier, kompleksdannere og nonion tensider.

BRUKSMÅTE

WashAll konsentrat blandes i vann fra 3 til 20 %, avhengig av smusstype. For høytrykkspyling er anbefalt dosering ca 10 % om sommeren og inntil det dobbelte vinterstid. Effekten økes ved bruk av varmt vann.

Varene kan kjøpes i vår butikk i Seljord. Ta kontakt dersom du ønsker pris på frakt. 

Mer produktinformasjon

Beregn frakt ved å skrive inn postnummer nedenfor

Montørsøk

Finn en montør i ditt distrikt

montør
Seljord Varmeservice

Produktinformasjon

Detaljer

Produktomtaler

Ingen har vurdert dette produktet ennå

Informasjon

Seljordvarme er en selvstendig fagbutikk som selv velger produkter og leverandører basert på mange års erfaring og fagkunnskap . Direkte varekjøp fra ledende fabrikker/leverandører uten fordyrende mellomledd gjør derfor produktene konkurransedyktige og attraktive. Vårt symbol og logo er hentet fra norrøn mytologi og soga om Sigurd Fåvnesbane. Fåvne er en voldsom drage eller slange fra norrøn mytologi. Fåvne voktet over en stor skatt, og ble til slutt drept av helten Sigurd Fåvnesbane som stakk den med sverdet gram. Symbol fra dette eposet er mye brukt i Øvre Telemark og Setesdal, og bruk av jern og ild går igjen. Vår logo og symbol uttrykker og forener våre produkter og tilhørighet i en tidløs reise mellom det norrøne og det moderne